Leipätalon Maalaisleipä
430 g x 10 kpl
Vaalealla taikinajuurella valmistettu makuelämys sisältää runsaasti hellästi kuorittua, kokonaista kauranjyvää. Mukana on myös reilusti terveellisiä pellavan-, seesamin- ja auringonkukansiemeniä. Sopiva määrä ohramallasta ja suolaa tukevoittavat makua mukavasti. Kaupassa tapahtuvan 10 minuutin loppupaiston aikana maalaisleipä saa päällensä vielä ihanan rapean ja maistuvan kuoren.
Mestarin Kauraleipä
260 g x 12 kpl
Myös kauraleipämme valmistetaan vaalealla taikinajuurella, eli leipurikielellä raskilla. Leivässä käytettyyn kauraan on pyritty jättämään kaikki terveelliset ainesosat mahdollisimman luonnollisina. Niinpä kauraleipä sisältääkin runsaasti esimerkiksi beetaglukaania. Kaupassa tapahtuva 10 minuutin loppupaisto tuo maut esille entistäkin paremmin ja antaa leivälle haukkaamaan houkuttelevan kuoren.
Ruisciabatta
320 g x 20 kpl
Alkujaan Italiassa kehitetyn leivän salaisuus on vaaleassa taikinajuuressa, pitkässä lepuuttamisessa sekä hitaassa nostatuksessa ja paistossa. Nämä yhdessä luovat ciabatalle ominaisen vahvan, rapean ja maukkaan kuoren. Alkuperäisistä Välimeren paistoksista poiketen Leipätalon ciabatoissa käytetään vehnän lisäksi kotimaista ruista ja vähemmän suolaa – herkullisuudesta lainkaan tinkimättä!